Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2007 02:34 - Да бъдем по-добри
Автор: lindentea Категория: Други   
Прочетен: 1178 Коментари: 0 Гласове:
0



Няма нищо по-благородно и по-истинско от това да помогнеш на някого в нужда! Да протегнеш ръка, когато някой се нуждае от нея, да му дадеш надежда и подкрепата си, да му покажеш, че не е сам в този труден момент, да върнеш щастието и трепета в очите му, да помогнеш... да спасиш живота му!

Знам - има Хора, които вярват, че могат да променят нещата, които вярват, че могат да си помогнат един на друг в беда, че  най-важното е да имаме желание за това... и които имат още нещо.... нещо което нашите “силни на деня” нямат и никога и не са имали – душа, съвест и доброта!

Не можем да чакаме тези които се крият зад разни бумаги и свиват безразлично рамене, да събудят душите си и да отворят сърцата си за хората в България, за децата на България!...

С общи усилия и бързи действия, да помогнем сега, веднага,за да може едно прекрасно дете да продължи да озарява с усмивката си света и да сбъдне мечата си – да живее!

Надеждата на Симона е в нас, приятели... Нека направим най-големият подарък за нея, да и дарим живот... да и върнем щастието - на нея и на всички, които я обичат с цялото си сърце...

 image

Остават още само 3 дни !



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lindentea
Категория: Други
Прочетен: 524811
Постинги: 43
Коментари: 285
Гласове: 517
Архив