Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2007 18:36 - "Новините днес" нападна вестоносеца! ...или какво не е новина в България...
Автор: lindentea Категория: Други   
Прочетен: 4599 Коментари: 2 Гласове:
0



imageнападна вестоносеца!

...или какво не е новина в България...

Социалните мрежи са мястото, където всеки един от нас може да определи своето виждане за света чрез линковете, които споделя с потребителите на българското интернет пространство.
За едни, новина е поредната авантюра на някоя псевдо попфолк "звезда", пъпката на задните части на Азис, или пък най-новия модел мобилен телефон - ако е "Верту"
за 16 000 лева ! (както беше писал един БГ хай-лайф маняк - "Има различни класове телефони, за различни класове! хора") - още по-добре - ще коментират поне стотина души, кой какво би си купил с парите за един телефон...
Нищо против. "Разни хора - разни идеали." За всяка новина си има читатели.
Но когато една уважаваща себе си и потребителите (надявам се) "социална" мрежа блокира достъпа на новините от  сайта " save-darina", това  е много тревожен симптом.
image
Оказва се, че за "Новините днес" не  е новина катастрофалното състояние на българското здравеопазване, и факта че българската държава нехае за здравето на своите деца. Да, това не е новина за никого. Но да блокираш достъпа на новини от сайт, който е загрижен, (за разлика от държавата), за бъдещето на нашите деца е, меко казано, престъпно.
Автоцензурата на "социалната" мрежа, ако е доброволна, е гавра с усилията на екипа на "save - darina" да помогне в случаи, определени от законите ни като "извън пълномощията на държавните институции". Лично аз се срамувам, че съм гражданка на държава, в чиито пълномощия не влиза грижата за децата и, грижата за бъдещето на България!
Затова ще дам възможност на тези, които ги е грижа, да прочетат ТУК непубликуваната от "Новините днес" новина за поредното детенце - жертва на българското здравеопазване...




Тагове:   НОВИНИТЕ,   нападна,


Гласувай:
0



1. анонимен - жалко за тях
08.12.2007 23:08
Жалко за тях. Подкрепям идеята и винаги гласувам за линкве към дари на ... когато ги видя в svejo, web-bg.com или други места
цитирай
2. zaw12929 - zaw 12929 Страахотeн постинг! Поздравявм Ви!
02.03.2008 07:59
Пишете
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lindentea
Категория: Други
Прочетен: 525700
Постинги: 43
Коментари: 285
Гласове: 517
Архив