Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2007 13:09 - Край на кампанията за Симона!
Автор: lindentea Категория: Други   
Прочетен: 1068 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.10.2007 13:12


Преди няколко минути бащата на Симона ни съобщи, че лекарите в клиника Мюнстер са взели решение да проведат на Симона един курс химиотерапия и след това детето да бъде изписано от болницата. По-нататък лечението ще продължи с химиотерапия на таблетки, за което не е необходимо да стои в Германия.

Каква е причината лекарите да променят първоначалните си планове за следоперативното лечение все още не е ясно. 

Засега знаем само, че образното изследване след операцията е показало, че туморът е изчистен напълно и операцията може да се счита за успешна.

За финансирането на химиотерапията събраните досега средства от дарения ще бъдат достатъчни. Лекарите са уверили Ивайло, че сумата ще стигне и за таблетките, които задължително трябва да бъдат купени от Германия.

image

Ивайло Стойнов БЛАГОДАРИ безкрайно на всички отзовали се на спешния му зов за помощ и моли събирането на дарения да се прекрати!

Съвсем скоро ще получим от него последния факс на немските специалисти, който са изпратили на г-н Добрев, директор на ЦФЛД.
Ще ни предостави и подробен отчет за  извършените от дарителската сметка плащания.

Ивайло държи още веднъж да подчертае - в случай, че след  приключване на лечението на Симона останат средства, те незабавно ще бъдат преведени на друго дете в нужда!

Благодарим ви, приятели! Благодарим, че застанахте до нас отново!

от save-darina.org


Тагове:   край,   кампанията,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lindentea
Категория: Други
Прочетен: 525832
Постинги: 43
Коментари: 285
Гласове: 517
Архив